Scandcon – Försäljning av infraprodukter, entreprenadtillbehör samt reservkraft.

Jobba hos oss

Bli en del av ett

Just nu har Scandcon påbörjat en väldigt spännande resa som vi vill att du ska vara med på. Vi söker därför en social och ansvarsfull innesäljare till vårt team! Vi är mitt uppe i ett varumärkesbyte där vi går från Rondellen Maskin till Scandcon. Vi breddar också vårt produktutbud rejält. Historiskt har vi mestadels levererat entreprenadtillbehör som skopor och rivningsutrustning till grävmaskin och hjullastare. Det kommer vi fortsätta göra men senaste året har vi adderat schaktslädar, elverk, minilastare, tvättstationer och mycket mer. Vi kommer även att köpa och sälja både nya och begagnade maskiner i högre utsträckning än tidigare.

Vad kommer du som innesäljare att göra?

Som innesäljare hos oss kommer du vara en avgörande del i vår vardag. Våra kunder har en vardag med högt tempo som ställer höga krav på oss och sig själva. Vår del i deras vardag är att leverera rätt produkter av en bra kvalitet när de behövs. Vi levererar till hela Sverige och ibland även utomlands. Hos oss kommer du att bygga långvariga relationer med våra kunder och se till att kvalitet och flexibilitet alltid är på topp. Några av dina arbetsuppgifter är följande. Du kommer ha mycket kundkontakt, ofta via telefon där du ger råd om lämplig utrustning, offererar, skriver & skapar ordrar, beställer och ser till att produkterna levereras i tid. Du är också leendet kunden möter på plats i Kinna där vårt huvudkontor och lager finns.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Du kommer vara ansiktet utåt mot våra kunder på plats i Kinna
  • Proaktiv försäljning som att ringa till kunder och demonstrera produkter.
  • Hålla ordning på lager och se att vårt utbud är leveransklart från oss och från våra leverantörer.
  • Du kommer också jobba med en del marknadsföring, jobba med sociala medier och annonsering på diverse köp- och säljsajter.
  • Vara en viktig stöttepelare till resten av vår organisation.

Vi söker dig som…

Gillar människor och sociala sammanhang. Du gillar att göra allt och drivs av dagar där dina uppgifter varierar och problemlösning är i fokus. Du är bra på att planera din vardag och du får problemlösning. Du är bra på att planera din vardag och du får sakerna gjorda trots att dina dagar kastas om ofta. Du är effektiv, när du pratar i telefon så kan lika väl montera en borste eller göra iordning på lagret, eller hur? Du gillar ordning och reda, på riktigt. När kunderna kommer så ska de få en känsla av att vi är en trygg och organiserad partner. Men mest av allt bidrar din energi till en skön vardag för dina kollegor och våra kunder.

Meriterande önskemål:

  • Erfarenhet från bygg- & anläggningsmaskiner.
  • Stor datorvana då all offert, order, inköp och dokumenthantering sker i vårt affärssystem.
  • Du är en problemlösare med god initativförmåga
  • Du har det lilla extra när det kommer till fantastisk service, du gillar att säga ”Ja, inga problem, det löser vi!”
  • B-Körkort.

 

Varför Scandcon?

Vi är ett bolag med höga ambititioner som jobbar med de bästa kunder och leverantörerna varje dag. Våra värdeord är Enkelhet, trygghet och glädje. Vi är mitt i en stor omställning som gör att du har möjligheten att vara med och bygga företagen från grunden.

Ansökan

Skicka CV samt personligt brev till info@scandcon.se med rubriken ”Scandcons nya klippa”. Vill du ringa och prata om jobbet eller bara ta en kaffe så ringer du till Lisa på 0706-898784 eller till någon annan av våra fantastiska medarbetare. Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden.

Scandcon arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag och/eller konsulter som önskar erbjudna tjänster eller hjälp i samband med rekrytering till lediga tjänster.

Anställning & lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanstälning efter 6 månader. Tillträde snarast. Fast lön med provision.

Om Scandcon

Med lager och kontor i Kinna samt Nyköping så servar vi hela Sverige med produkter främst mot anläggning, entreprenad och grönyteskötsel. Våra kunder är maskinägare, rivningsföretag, kommuner, anläggningsföretag, gruvor, uthyrningsbolag, lantbruk, privatpersoner mm. Vi är 6 anställda med högt fokus på att ha roligt ihop samt att förenkla våra kunders vardag. Detta gör att vi skapar ett lönsamt bolag som vi kan vara stolta över varje dag.