Vi vill vara din självklara partner när du behöver hyra maskiner eller köpa entreprenadtillbehör

Rondellen Maskin består av två ben, detta är något som gör oss unika på marknaden då vi kan erbjuda både försäljning och uthyrning.

Har du speciella önskemål? Inga problem! På våra fyra anläggningar är vi väldigt lösningsorienterade, vi lyssnar på dina önskemål och anser inget uppdrag för svårt!

Rondellen Maskin skiljer sig från din vanliga leverantör

Rondellen Maskin skiljer sig från din vanliga leverantör, vi har ett enormt lager på 3 000 kvm fyllt med olika entreprenadtillbehör för alla tänkbara behov. Detta innebär att vi kan erbjuda ett stort utbud av skopor och andra entreprenadtillbehör, med snabb leverans, du kan till och med få produkten samma dag! Försäljningen kan både ske på plats, över telefon eller via vår webbshop, där är dina produkter bara är några klick bort. Är det svårt att veta vilket entreprenadtillbehör du behöver? Du är såklart välkommen till våra anläggningar i Kinna, Landvetter, Nyköping, Partille eller Varberg för att hitta de produkter som passar dig bäst. Vår kunniga personal hjälper dig hitta rätt produkt för rätt arbete. Eftersom vi säljer direkt till dig, utan mellanhand, kan vi anpassa oss efter dina önskemål.

Använd vår hyrköpslösning på entreprenadtillbehör! Detta innebär att du kan börja med att hyra en produkt, tycker du att produkten är bra eller att jobbet förlängs kan du välja att köpa den.

“En bra skopa är den som håller i längden och är utformad som man vill. Hållbarhet är viktigt!”

– citat från kund

Vi är väldigt stolta över att vara Sveriges mest välsorterade leverantör på grävmaskinstillbehör från ema! Detta är ett tillbehör som andas kvalité. Nästan alla skopor är ordinarie lagervaror, det betyder att vi kan ge dig snabb leverans. Tack vare tät kontakt med teamet på ema har vi möjlighet att specialdesigna skopor efter dina önskemål. 

Genom att välja Rondellen Maskin som din leverantör av hyresmaskiner och entreprenadtillbehör, får du en partner för livet. Vi bryr oss om kunden och håller vad vi lovar. Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige!

Vi erbjuder avbetalning i samarbete med Release Finans och DNB. 

Kontakta oss för priser och/eller offert.

Vår butik/kundmottagning

Hit är alla välkomna!

Vårt mål att alla kunder ska känna sig väl omhändertagna. Låt oss hjälpa er med vad just ni behöver, gärna över en kopp kaffe.
I våra butiker i Kinna, Nyköping, Varberg, Partille och Landvetter säljer vi förbrukningsmaterial, batterier, oljor, fett, trädgårdsredskap och andra tillbehör.

Vår verkstad och tvätthall

Här utförs service, reparation och tvättning av alla våra maskiner. Vi tvättar och går alltid igenom alla maskiner efter en hyra. Allt för att du som kund ska få en fräsch och fungerade maskin.

Lär
känna
Rondellen
Maskin
Rondellen Maskin AB