Vi vill vara din självklara partner när du behöver hyra maskiner eller köpa entreprenadtillbehör

Rondellen Maskin består av två ben, detta är något som gör oss unika på marknaden då vi kan erbjuda både försäljning och uthyrning.

Har du speciella önskemål? Inga problem! På våra fyra anläggningar är vi väldigt lösningsorienterade, vi lyssnar på dina önskemål och anser inget uppdrag är för svårt!

Hos oss på Rondellen Maskin

Hos oss på Rondellen Maskin kan du hyra maskiner och entreprenadtillbehör, under allt från en dag till flera år, då vi erbjuder fräscha maskiner med snabba leveranser. Om du är osäker på vad du behöver för det arbete du ska utföra, behöver du inte oroa dig, vi har alltid kunnig personal på plats som kan hjälpa dig välja rätt. På våra anläggningar i Kinna, Partille, Landvetter och Varberg, där vi erbjuder uthyrning, har generösa öppettider mellan 06:00-17:00. Allt för att du ska känna dig trygg med att du får rätt maskin på rätt plats. 

Använd vår hyrköpslösning på entreprenadtillbehör! Detta innebär att du kan börja med att hyra en produkt, tycker du att produkten är bra eller att jobbet förlängs kan du välja att köpa den.

“När något har krånglat har Rondellen Maskin löst det väldigt fort, vilket är viktigt i vår bransch”

– citat från kund

Det är viktigt för oss att förstå oss på våra kunder, problem kan uppstå, saker kan krångla eller gå fel, även med bra produkter. Därför finns vi alltid tillgängliga för att lösa dina problem, erbjuda snabb service och överträffa dina förväntningar.

Genom att välja Rondellen Maskin som din leverantör av hyresmaskiner och entreprenadtillbehör, får du en partner för livet. Vi bryr oss om kunden och håller vad vi lovar. Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige!

Kontakta oss för priser och/eller offert.

Vår butik/kundmottagning

Hit är alla välkomna!

Vårt mål att alla kunder ska känna sig väl omhändertagna. Låt oss hjälpa er med vad just ni behöver, gärna över en kopp kaffe.
I våra butiker i Kinna och Landvetter säljer vi förbrukningsmaterial, batterier, oljor, fett, trädgårdsredskap och andra tillbehör.

Vår verkstad och tvätthall

Här utförs service, reparation och tvättning av alla våra maskiner. Vi tvättar och går alltid igenom alla maskiner efter en hyra. Allt för att du som kund ska få en fräsch och fungerade maskin.

Lär
känna
Rondellen
Maskin
Rondellen Maskin AB