Rondellen Maskin fyller 10 år

Rondellen Maskin fyller 10 år

10 år har gått sedan Rondellens absolut första affärer gjordes. En släpvagnslift som hyrdes ut någon dag, en hjullastare som importerades och såldes och en ny skopa som fick se dagens ljus för första gången.

Vi har gått från 1 till 50 anställda, från en barack på en grusplan till 5 strategiskt rätt etablerade depåer. Vi har idag 15 000 kunder i systemet som vi förhoppningsvis hjälpt till en lite effektivare och enklare arbetsdag. Det är precis därför vi finns och det ska vi fortsätta med. Man kan tycka att vi gjort en expansiv resa men vad vi egentligen har gjort är att vi vuxit med våra kunder, med hjälp av våra fantastiska medarbetare, leverantörer och andra människor som trott på oss.

Idag består vår huvudverksamhet av maskinuthyrning, tillbehörsförsäljning för anläggningsmaskiner, produkter och tjänster inom trafikavstängning samt arbetsutbildningar. Vi har en bredd som få bolag har vilket gör oss till en riktigt vass leverantör som sticker ut i mängden.

Vi vill rikta ett stort tack till er som jobbar ihop med oss och framförallt ett stort tack till er som varit med länge och som trott på oss från start. Utan er hade vi inte varit där vi är idag. Hur mycket företaget kommer växa kommande 10 år är omöjligt att säga och dessutom inte det viktiga. Det viktiga är att vi varje dag är en härlig arbetsplats att komma till, att vi fortsätter vara lyhörda, bäst på att se kunden oavsett storlek och fortsätter jobbet att skapa ett effektivare bygg- och anläggningssverige.

 

Medarbetare, kunder, leverantörer. 

Ni är bäst och vi gillar er!

Samuel Lundberg, VD Rondellen Maskin