10 år har gått sedan Rondellens absolut första affärer gjordes. En släpvagnslift som hyrdes ut någon dag, en hjullastare som importerades och såldes och en ny skopa som fick se dagens ljus för första gången.

Vi har gått från 1 till 50 anställda, från en barack på en grusplan till 5 strategiskt rätt etablerade depåer. Vi har idag 15 000 kunder i systemet som vi förhoppningsvis hjälpt till en lite effektivare och enklare arbetsdag. Det är precis därför vi finns och det ska vi fortsätta med. Man kan tycka att vi gjort en expansiv resa men vad vi egentligen har gjort är att vi vuxit med våra kunder, med hjälp av våra fantastiska medarbetare, leverantörer och andra människor som trott på oss.

Idag består vår huvudverksamhet av maskinuthyrning, tillbehörsförsäljning för anläggningsmaskiner, produkter och tjänster inom trafikavstängning samt arbetsutbildningar. Vi har en bredd som få bolag har vilket gör oss till en riktigt vass leverantör som sticker ut i mängden.

Vi vill rikta ett stort tack till er som jobbar ihop med oss och framförallt ett stort tack till er som varit med länge och som trott på oss från start. Utan er hade vi inte varit där vi är idag. Hur mycket företaget kommer växa kommande 10 år är omöjligt att säga och dessutom inte det viktiga. Det viktiga är att vi varje dag är en härlig arbetsplats att komma till, att vi fortsätter vara lyhörda, bäst på att se kunden oavsett storlek och fortsätter jobbet att skapa ett effektivare bygg- och anläggningssverige.

 

Medarbetare, kunder, leverantörer. 

Ni är bäst och vi gillar er!

Samuel Lundberg, VD Rondellen Maskin

2 svar

  1. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

  2. PG SLOT, the most attractive online slots game that is number one in the slot game industry in Thailand Which is very popular among the slot players in Thailand. PGSLOT consumes up to 70% of the slot game market percentage from all slot players in Thailand, which the new PG slots website is hot like COOKIESLOT of We are another website that takes care of and provides a full range of PG slot game camps. You can be confident that your PG slots game will never be the same again. Support for mobile slot games, including a full-featured slot play application fome123

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.