Så här säger våra kunder

Kundcase

Schaktbolaget

Gatu och Väg Väst AB – GVV

Martin Nielsen Grävare AB

När Martin beskriver företagets främsta kompetens är det medarbetarna som får stå i fokus, bolagets stora styrka är således kunnig och engagerad personal som vill göra ett riktigt bra jobb. Med sina 20 anställda är Martins vision att ha en familjär känsla på arbetsplatsen. År 2014 köpte Martin sin första maskin av Rondellen och det var början till ett långt och troget samarbete.

En av anledningarna till att Martin fortsatt att hyra maskiner och köpa redskap av Rondellen Maskin är att han gärna vill gynna de lokala företagen, dessutom är det effektivt då det oftast innebär snabba leveranser. Vilket givetvis underlättar, då mycket av jobben sker i Varbergsområde, och minskar även risken för onödiga stopp i arbetet. En annan anledning som Martin lyfter fram är att Rondellen Maskin alltid löser problem på ett ansvarsfullt och snabbt sätt.

Förra året investerade Martin i en grävsug från Pladdet, levererad av Rondellen Maskin. Till en början hyrde Martin grävsugen men insåg redan efter en månad att det är en produkt värd att investera i. Det var en medarbetare hos Martin Nielssen Grävare AB som besökte Rondellen Maskins mässa i Varberg, WCCS, som först lade märke till grävsugen. Han såg direkt potentialen i produkten och att den skulle komma väl till pass inne på ett jobb på ett raffinaderi i Göteborg. Det är just när du inte får gräva på grund av rörledningar, elkablar eller annat känsligt i marken som en grävsug kommer till användning. Den har naturligtvis inte samma kapacitet som en grävmaskin med skopa, men genom att minimera risken att gräva av kablar och då kanske få stillastående byggen så blir den helt plötsligt väldigt effektiv.

Scantec AB

Scantec är en komplett rivningsfirma som har över 16 års erfarenhet i branschen, med sina 20 anställda och ett femtontal inhyrda personer så löser Scantec jobb från Varberg och ända ner till Malmö. Deras främsta kompetensen är rivning, där de river allt från hela byggnader till mindre inomhusrivningar, håltagning och slipning av betong.

Förra året köpte Scantec en Raincanon av oss på Rondellen Maskin, detta av den anledningen att det blivit hårdare krav på att det inte fick damma i de stora bostadsområdena där de skulle jobba med större rivningar. Med hjälp av en vattenkanon minskar dammbildningen med upp till 95%, vilket även gör denna produkt viktig för attvärna om medarbetarnas hälsa.

Under de 10 år som de varit kunder hos Rondellen Maskin har Scantec även investerat i ett flertal stora redskap från Pladdet, senaste tillskottet är en PSS340 stålsax som bland annat har fått jobba nere i Malmö med att klippa stålkonstruktioner. De har även gripar, både fasta och roterande, samt en betongcrusher som alla håller mycket hög kvalitet och driftsäkerhet. Lefteris, som är delägare på Scantec, tycker samarbetet med Rondellen Maskin har fungerat mycket bra i alla år. Till en början hyrde de enbart maskiner, men med ökad tillväxt så kom även mer permanenta investeringar i maskinparken.

Rondellen Maskin och Scantec ser fram emot ett fortsatt fint samarbete i framtiden.