Vi vill vara din självklara partner när du behöver hyra maskiner eller köpa entreprenadtillbehör

Rondellen Maskin startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda både uthyrning och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade portarna till vår första anläggning 2011 och har sedan dess vuxit en del, då vi idag har fem stycken etablerade anläggningar. I dagsläget finns vi i Kinna, Landvetter, Partille, Varberg och Nyköping. Vårt huvudkontor finns i Kinna.

Idag har Rondellen Maskin fyra ben att stå på och vi erbjuder uthyrning, försäljning, trafikavstängning och arbetsutbildningar. 

Hos oss är alla välkomna, våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Man kan hyra maskiner och entreprenadtillbehör under olika tidsperioder, allt från en dag till flera år, det är ni själva som bestämmer vilket just ert behov är. Även om du varken bor eller arbetar i närheten av någon av våra depåer så ser vi inga hinder i det, allt är ju bara en transport bort, vilket gör att vi både hyr ut och säljer produkter över hela Sverige samt även vissa delar av Europa. För oss är inget omöjligt!

Rondellen Maskin

På Rondellen Maskin arbetar ett härligt gäng! Tillsammans strävar vi efter att förändra branschen inom maskinuthyrning samt försäljning av entreprenadtillbehör. Vi vill vara en leverantör som gärna sätter oss in kundens situation, löser stora som små problem tillsammans med kunden som ett lag. Vi är stolta över det arbete vi utför och produkterna vi tillhandahåller, då vi säljer direkt till slutkund utan en mellanhand kan vi uppmärksamma kundens önskemål. Vi vill alltid jobba nära kunden med produkter av högsta kvalitet.

Vi på Rondellen Maskin har tillsammans tagit fram fyra värdeord som definierar vår verksamhet, vår personal och sättet vi arbetar på. Passion är något som kunden ska känna vid första mötet. Vi är lösningsorienterade i alla lägen, ingenting är för svårt och vi gör alltid vårt yttersta för att lösa kundens behov. Vi har en passion i arbetet vi utför, i produkterna vi levererar och i kunderna vi möter. Entreprenörskap är för oss viljan att bli bättre och utvecklas, vilket är något som genomsyrar samtliga medarbetare. Våra medarbetare ser Rondellen Maskin som mer än ett jobb, för oss är entreprenörskap mer än att bara vara engagerad. Laganda börjar hos våra medarbetare, som för det vidare till våra kunder. Tillsammans arbetar vi, från första kontakten, sida vid sida som ett lag. Vi vill tillsammans med dig hitta rätt maskin eller entreprenadtillbehör för just dina behov, det är även tillsammans som vi finner lösningar på problem. Enkelhet står dels för hur vi som medarbetare är i sinnet, men även hur vi agerar gentemot våra kunder och löser problem. Vi krånglar inte till saker, i alla beslut som vi tar med kunden vill vi att lösningen ska vara den enklaste för dig.

Genom att välja Rondellen Maskin som din leverantör av hyresmaskiner och entreprenadtillbehör, får du en partner för livet. Vi bryr oss om kunden och håller vad vi lovar. Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige!

Kontakta oss för priser och/eller offert.

Certifieringar

HARDOX IN MY BODY

Tillverkare som är certifierade enligt kraven för Hardox in My Body arbetar nästintill uteslutande med Hardox för att producera stålkonstruktioner. Med Hardox material blir skoporna lättare till vikten, får bättre prestanda, har längre livslängd, kan ta mer last och drar mindre energi. Allt detta är möjligt tack vare Hardox egenskaper, att materialet både är hårt och segt.

Att leverera en produkt som överträffar kundens förväntningar är något som vi ständigt strävar efter. Oberoende om det gäller leveranssäkerhet, kvalité eller prisbild försöker vi alltid arbeta efter vår vision att ”Vi skapar ett effektivt bygg- och anläggningssverige”. Detta är en av de största anledningarna till att vi väljer SSAB & Hardox som leverantör av stål till våra ema-produkter.

ISO 9001

Idag kännetecknar ett kvalitétstänk ett framgångsrikt företag. Med denna kvalitétscertifiering vill vi att våra kunder ska veta att de produkter och tjänster som vi kan leverera är av kvalité. Att det även finns ett kvalitétstänk gällande det interna arbetet och i relationen med kunden. Vi kan med denna certifiering visa, både internt och externt, att vi är dedikerade till att aktivt arbeta med kvalité. Allt för att överträffa kundens förväntningar,

ISO 14001

En miljöcertifiering som visar att vi som företag aktivt arbetar med vårt miljöarbete. Vi måste vara rädda om vår jord och certifiering ser till att miljöarbetet är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat.

ISO 45001

För att kunna leverera kvalité till våra kunder måste våra medarbetare må bra. Därför har vi genomgått en arbetsmiljöcertifiering som granskar säkerhetsrisker och arbetsmiljön. Vi vill vara en ansvarstagande arbetsgivare som arbetar aktivt med förbättringar av verksamheten, produkterna och tjänsterna. Med denna certifiering kan vi också sätta tydliga mål gällande förbättringar, som vi tillsammans kan arbeta för att förverkliga.

Vår butik/kundmottagning

Hit är alla välkomna!

Vårt mål att alla kunder ska känna sig väl omhändertagna. Låt oss hjälpa er med vad just ni behöver, gärna över en kopp kaffe.
I våra butiker i Kinna och Landvetter säljer vi förbrukningsmaterial, batterier, oljor, fett, trädgårdsredskap och andra tillbehör.

Vår verkstad och tvätthall

Här utförs service, reparation och tvättning av alla våra maskiner. Vi tvättar och går alltid igenom alla maskiner efter en hyra. Allt för att du som kund ska få en fräsch och fungerade maskin.

Lär
känna
Rondellen
Maskin
Rondellen Maskin AB