Verkstad

Våra tjänster

  • Reparera maskiner 
  • Försäljning av reservdelar 
  • Återförsäljare Hydroscand
Läs om våra tjänster

Om verkstaden

Välkommen till Rondellen Maskins fullserviceverkstad! Vi erbjuder högkvalitativa reservdelar och ett brett sortiment för entreprenadmaskiner, lastbilar, liftar och truckar. Utöver detta tillhandahåller vi produkter som oljor, hydraulikkomponenter, batterier och däck. Som stolta återförsäljare för Hydroscand erbjuder vi deras pålitliga produkter och innovativa lösningar. Ta en titt på vårt sortiment eller kontakta oss så hjälper vi dig med den perfekta lösningen för ditt projekt.

Slangverkstad

På vår depå i Kinna har vi en slangverkstad. Här pressar och tillverkar vi skräddarsydda hydrauliklösningar som täcker det flesta maskiner och komponenter. Du hittar även en slangverkstad på vår depå i Landvetter.

Våra servicetekniker

Vi har två servicebilar som kan åka ut i fält för att reparera och underhålla maskiner. Med hjälp av våra felsökningsdatorer kan vi täcka de flesta tekniska problem och snabbt hitta lösningar. Våra servicetekniker är oerhört erfarna och de är redo att ta sig an alla utmaningar. Vi är specialiserade på att reparera och serva den maskinpark vi själva besitter, men vi har också expertisen och erfarenheten att arbeta med andra märken.

Högkvalitativ service

På Rondellen Maskins verkstad strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativ service och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi förstår vikten av att ha pålitliga och välunderhållna maskiner för att hålla verksamheten igång smidigt. Oavsett om du behöver reservdelar, reparationer eller regelbunden service, kan du lita på oss för att leverera professionella och pålitliga lösningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster!

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält