Verkstad

Våra tjänster

  • Reparera maskiner 
  • Försäljning av reservdelar 
  • Återförsäljare Hydroscand
Läs om våra tjänster

Om verkstaden

Välkommen till Rondellen Maskins fullserviceverkstad! Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud av reservdelar till alla sorters entreprenadmaskiner, lastbilar, liftar, truckar samt tillhandahålla oljor, hydraulik, batterier och däck mm. Som återförsäljare för Hydroscand kan vi erbjuda deras pålitliga produkter och lösningar.

Slangverkstad hos Rondellen Maskin i Kinna

Slangverkstad

En av våra styrkor är vår stora slangverkstad i Kinna. Här kan vi pressa slangar och tillverka skräddarsydda hydrauliklösningar. För närvarande har vi även en slangverkstad/verkstad i mindre skala i Landvetter som är under utveckling.

Våra servicetekniker

Vi har två servicebilar som kan åka ut i fält för att reparera och underhålla maskiner. Med hjälp av våra felsökningsdatorer kan vi täcka de flesta tekniska problem och snabbt hitta lösningar. Våra servicetekniker är oerhört kunniga och erfarna och de är redo att ta sig an alla utmaningar. Vi är specialiserade på att reparera och serva den maskinpark vi själva besitter, men vi har också expertisen och erfarenheten att arbeta med andra märken.

Högkvalitativ service

På Rondellen Maskins verkstad strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativ service och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi förstår vikten av att ha pålitliga och välunderhållna maskiner för att hålla verksamheten igång smidigt. Oavsett om du behöver reservdelar, reparationer eller regelbunden service, kan du lita på oss för att leverera professionella och pålitliga lösningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster!

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält