EMA

Att gå mot en direktförsäljande affärsmodell var något som var självklart när vi valde att starta
entreprenadtillbehörsmärket ema. Vi ville med ema vara med och ta fram framtidens produkter och
hjälpa våra kunder att bli mer kostnadseffektiva i sin vardag. Vi vill, som vår slogan säger, bryta ny mark!

En skopa till en grävmaskin tror vi är en produkt som många i stor utsträckning ser som ett nödvändigt ont och hos den oinvigde åskådaren ses nog de olika skopmodellerna som en och samma produkt. Det är väldigt få som lägger den där lilla extra tanken på att små ändringar i en produkt kan ge ett annat resultat. En ynka centimeter kan innebära reducerad bränsleförbrukning, starkare maskin eller rent av en mycket bättre hållbarhet, vilket är något vi vill ska genomsyra varumärket ema.

Rondellen Maskin insåg tidigt att de bästa produktutvecklarna är givetvis de som sitter i sin maskin och använder entreprenadprodukter dagligen och det är just här som vårt fokus ligger. Tidigare har marknaden inriktat sig mot att sälja sina produkter via återförsäljare, tyvärr så försvinner mycket av den genuina produktutvecklingen då eftersom informationsflödet tillbaka till tillverkaren reduceras.

Vi på Rondellen Maskin valde genom ema att gå helt åt ett annat håll och blev istället direktförsäljande. Därför att vi ska kunna utveckla ema som varumärke och se till att vara i framkant så måste vi ha den direkta informationen från kunderna. Detta får vi idag genom den dagliga kontakten som vi har med våra kunder. Många av de produkter som i dag är våra mest frekventa produkter är framtagna tillsammans med maskinister runt om i Sverige, de som vet vilka problem som man stöter på och vad som är viktigt för att skapa en hållbar produkt.

Entreprenadtillbehör

Vi på Rondellen Maskin är säkra på att vi kommer att se en enorm utveckling inom entreprenadtillbehör de kommande åren, då det är något spännande som är på gång inom entreprenadbranschen. Många av de stora maskinleverantörerna har börjat att ställa om sin produktion där man går mot ett allt mer fossilfritt maskinutbud, här ska vi vara med och bygga ett effektivare bygg och anläggningssverige.