Rondellen försäljning blir

Scandcon

Nytt varumärke, Samma breda sortiment!

Sortiment

Scandcon erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment när det kommer till entreprenadtillbehör för grävmaskiner och hjullastare och vi är riktigt vassa på våra produkter. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tillbehör som underlättar och effektiviserar arbetet för våra kunder. Dessutom är vi riktigt petiga med vilka vi väljer att samarbeta med och kompromissar aldrig med kvalitén. 

Sortiment

Begagnat

Scandcon strävar alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunders behov och vi är medvetna om att pris ibland kan vara en viktig faktor vid val av entreprenadtillbehör. Därför erbjuder vi också ett brett sortiment av begagnade produkter. När du köper en ny skopa av oss ger vi dig även möjligheten att byta in din gamla skopa. Många gånger har de begagnade produkterna mycket kvar att ge och detta passar också väl in i vårt hållbarhetstänk. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder både nya och begagnade produkter, och bidra till en hållbar utveckling genom att se till att produkterna får leva vidare hos någon annan.

 

Begagnat-shop
Rondellen maskin begagnat

Kontakta en säljare

Vi levererar produkter över hela Sverige och Europa och har ett stort lager i samma byggnad som vårt huvudkontor i Kinna. På depån i Nyköping finns ett litet lager och ett säljkontor med en säljare på plats. Annars är våra säljare oftast ute och reser men är inte mer än ett telefonsamtal eller mejl bort. Vi kommer gärna ut och besöker just ditt projekt, vilket även underlättar för att hjälpa dig köpa rätt tillbehör för ditt arbete.

Hitta din kontaktperson här eller fyll i formuläret nedanför, så hör vi av oss!

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Våra leverantörer

Vi är petiga med vilka vi väljer att samarbeta med och kompromissar aldrig med att vi skall leverera hållbara och kvalitetssäkrade produkter. Idag har vi många trygga och duktiga leverantörer vid vår sida och kan med stolthet sälja deras entreprenadtillbehör. Vi värderar inte bara goda relationer med våra kunder utan även med leverantörerna.

Våra kataloger

Här har vi samlat alla våra kataloger. Vill du hellre ha en fysisk katalog så kan vi självklart skicka det. 

Kataloger