Våra leverantörer

Vi strävar efter att bygga nära och väl genomtänkta partnerskap med våra leverantörer. Vi är noggranna i vårt urval och kompromissar aldrig när det gäller att leverera produkter av högsta kvalitet och hållbarhet. Vi är stolta över att idag ha ett starkt nätverk av pålitliga och skickliga leverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda deras pålitliga entreprenadtillbehör med förtroende. För oss är det lika viktigt att bygga starka relationer med våra leverantörer som med våra kunder.

CLM

Rondellen Maskin är en stolt återförsäljare av släpvagnar från DEFINITIVE CLM. Företaget har tagit fram en banbrytande serie av 100% aluminiumsläpvagnar med upp till 3,5 ton totalvikt. Deras lätta och starka design ökar nyttolasten med minst 300 kg jämfört med andra material. Upplev pålitlighet och hållbarhet i de mest krävande förhållandena, samtidigt som du når svåråtkomliga platser.

Dala-Gripen

Dala-Gripen är idag ett välkänt begrepp och det finns ett 40-tal olika modeller av timmergripar, risgripar, entreprenadgripar, stengripar, multigripar och nya produkter tillkommer hela tiden. Dala-Gripen erbjuder ett brett urval med produkter som håller hög kvalitet, allt för att göra ditt arbete så effektivt som möjligt. Alla gripar går att beställa med fäste som är anpassade till användarens maskin och i tillverkningen används enbart svenskt stål.

EMA

EMA Sweden fokuserar på innovativ produktutveckling och tillverkning av högsta klass. Köper du en skopa från EMA kan du vara trygg med att produkten är hållbart framtagen, i alla led, från början till slut. Den erfarne och kräsne maskinföraren väljer gärna en skopa från EMA. Här finns ett brett skopsortiment med modeller från 50 till 4500 liter samt en mängd andra olika entreprenadtillbehör. EMA jobbar med två olika serier på sina produkter, Standard Duty (SD) och Heavy Duty (HD), där SD är EMAs mycket prisvärda del av sortimentet men med samma goda kvalitet som övriga produkter. HD är en serie från EMA som till största delen byggs i det slitstarka materialet HARDOX 500.

GF Gordini

GF Gordini är ett familjeägt industriföretag från norra Italien som är kända för sina kvalitativa asfaltsfräsar, väghyvlar, sopvalsar och andra redskap. Gordinis asfaltsfräsar är perfekta för att utföra mindre asfalts- och vägunderhållsarbeten, och finns i flera storlekar. Den enkla appliceringen på olika typer av maskiner (minilastare, hjullastare, grävlastare, teleskoplastare och gaffeltruck), samt den höga kvaliteten var avgörande när Rondellen Maksin valde att inleda ett samarbete med Gordini under våren 2023.

Gjerstad

Gjerstad har utvecklat och producerat gräv- och lastskopor från 1960-talet och deras mycket solida skopor har varit marknadsledande inom flera marknads­segment. Gjerstad lägger mycket arbete på utveckling och anpassar sig till hur marknaden utvecklas och hur kraven från kunder förändras. Idag ingår Gjerstad i CEG, Construction Equipment Group, tillsammans med EMA, Foss-Eik och VeraTank.

HSX

HSX utvecklar portabla vinsch-produkter till branscher såsom skogsbruk, jakt, industri, brandförsvar och räddningstjänst. HSX Sweden etablerades 2015 och har ett starkt team med mångårig erfarenhet av maskinteknik, de har ett eget lager strax utanför Göteborg och betjänar den svenska och danska marknaden. Rondellen Maskin är sedan 2022 återförsäljare för hela HSX sortiment. 

Ifor Williams

Vi på Rondellen Maskin erbjuder ett stort utbud av produkter från Ifor Williams. Ifor Williams har en rik historia som sträcker sig över årtionden och en stark position som en kvalitetsinriktad tillverkare av släpvagnar. Deras breda sortiment av släp erbjuder mångsidiga lösningar för alla sorters transportbehov och är en reflektion av deras engagemang för pålitlighet och funktionalitet.

Intermercato

Intermercato är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning. Intermercato tillverkar gripare, gripskopor, rotatorer och kranvågar. En strävan efter att ligga i framkant av teknisk utveckling, 20 års branschvana och ett ständigt pågående utvecklingsarbete står Intermercato starka inför framtida utmaningar.

MB Crusher

MB Crusher är en världsledande tillverkare av krosskopor och tillbehör för grävmaskiner och hjul-lastare av alla storlekar. Företaget är familjeägt och har sitt huvudkontor i Italien, med närvaro globalt genom återförsäljare på sju kontinenter. Med flexibiliteten och rörligheten hos ett tillbehör och prestandan hos en större maskin ersätter MB Crusher den traditionella krossen i de flesta applikationer. Detta gör att Rondellen Maskin utökar sitt sortiment med MB Crushers kvalitets-produkter under 2023 och framåt.

MTT

MTT Sweden AB är experter på kross- och sorteringsskopor för grävmaskiner och hjullastare från 1 till 45 ton. Deras produkter är utvecklade för hög produktivitet i kombination med minimalt oljebehov. MTT är baserade i Östergötland men arbetar i hela Sverige och har hjälpt svenska entreprenörer sedan 1990-talet genom att erbjuda smarta och genomtänkta lösningar med miljötänk.

Neomach

Rondellen Maskin är den första återförsäljaren i Sverige som erbjuder mindre teleskoplastare från det italienska företaget Neomach. Deras ledord är passion och har som mål är att bli ledande på marknaden, för att uppnå detta har Neomach ägnat lång tid och noggrannhet åt att samla kunskap från tekniker och specialister inom segmentet för jordbruks-, markskrapnings- och vägunderhålls-maskiner. Rondellen Maskin delar Neomachs engagemang och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder denna högkvalitativa produkt. 

Nordicc

Nordicc har ett stort utbud av redskap för grönyteskötsel, vägarbete och entreprenad men i deras sortiment finns också entreprenadmaskiner och maskinredskap. Samtliga produkter är framtagna för att spara tid och få jobbet utfört så effektivt som möjligt. 1998 introducerades en modulborste under namnet SweepEx på den skandinaviska marknaden, denna togs väl emot och lade grunden till vad som idag är den bästa borsten för grävmaskiner. Borsten är förstärkt och står stadigt av sig själv när den inte används. Sopresultatet blir inte bara otroligt bra, det går även fort och kostnaden är låg , vilket är några av anledningarna till att borstarna blivit så populära genom åren.

Norje

Norje Smidesfabrik AB är ett svenskt företag som specialiserar sig på tillverkning och utveckling av redskap för entreprenad, lantbruk och industri, med produktion i Sverige. Sedan Norje Smidesfabrik grundades år 1943 har deras främsta mål alltid varit att erbjuda kunderna högkvalitativa och hållbara redskap. Genom att ställa höga krav på tillverkning och använda material av hög kvalitet kan de på Norje Smidesfabrik idag erbjuda redskap som håller i generationer. En av deras främsta styrkor är också våra kundanpassade redskap. Vi på Rondellen Maskin vill i första hand framhäva deras sortiment med tillbehör till hjullastare. Det är riktigt robusta och effektiva skopor som andas hög kvalitet.

Pladdet

Pladdet är, precis som Rondellen Maskin, ett familjeföretag. Vi älskar att jobba med de bästa varumärkena där det finns en stolthet i produktionen och en tillit bakom företaget.

Nere i Flamländska Biervliet grundades Pladdet för över 80 år sedan. De är en av Europas absoluta specialister på egen produktion av högkvalitativa redskap för bland annat rivning och sortering. Rondellen Maskin är Sveriges största återförsäljare av Pladdets sortiment, varje år förser vi flera av Sveriges bästa rivningsföretag med tillbehör från Pladdet. I vårt sortiment hittar du ett stort antal rivningsredskap för varje klass av grävmaskin, allt från rivningsgripar, hammare, krossar, klippar, magneter och grävsugar. Vi har allt du kan tänka dig behöva för ett effektivt sanerings-, rivnings- eller schaktarbete.

Pramac/Generac

Pramac är ledande inom utvecklingen av mer robusta och effektiva energilösningar och erbjuder en omfattande produktportfölj som inkluderar kraftgeneratorer, batterilagringslösningar och belysningsmaster. Genom nära samarbeten med kunder och leverantörer kan Pramac erbjuda skräddarsydda produkter som passar en rad olika applikationer och geografiska områden. Företagets framgång beror på dess förmåga att kombinera teknisk excellens med oklanderlig tillförlitlighet. Här används professionell och innovativ teknik, noga utvalda komponenter och branschledande kvalitetskontrollprocesser för att bibehålla sin position som internationell marknadsledare. Pramacs forsknings- och utvecklingsarbete fokuserar på höginnovativa produkter som ökar prestandan och minskar underhållsbehoven, sänker bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp, samt förenklar logistiken för att minimera transport- och bränslekostnader.

Raincanon

Raincanon är en av de ledande aktörerna i världen inom effektiv dammbekämpning, odörkontroll och byggnadsskydd mot skogsbränder. Med över 15 års erfarenhet utvecklar Raincanon produkter av högsta kvalitet för lång hållbarhet, enkel funktion och minimalt med underhåll. Med rätt lösning för dammbekämpning kan andelen damm minskas med upp till 95%, här är det droppstorleken som styr och som anpassas efter materialet som dammar. Dammkanoner finns både som mobila lösningar och kan inkludera både vattentank och generator, hjulställ eller endast kanonen. Dessa kan även monteras på fasta punkter för högre effektivitet över specifika områden, här är det behovet som styr! En kanon från Raincanon skyddar både medarbetare, utrustning och boende i närområdet. Med ökande krav och regleringar kring säkerhet och dammutveckling tillhandahåller Raincanon lösningar till återförsäljare och kunder världen över.

SE Equipment

SE Equipment är ett svenskt företag som grundades 2001, med ambitionen att bli en komplett leverantör av redskap inom gaffeltruck, entreprenad, lantbruk och materialhantering. I den fortlöpande strävan att nå dit så utökas produktsortimentet kontinuerligt. SE har ett av Europas största lager i sitt slag och tack vare en lång branscherfarenhet och ett brett sortiment kan SE Equipment erbjuda en skräddarsydd lösning för både oss återförsäljare och tillverkare.

Stema

Stema har byggt sitt rykte på att leverera släpvagnar av hög kvalitet som är utformade för att möta kraven från olika användare. Deras produkter är inte bara robusta och pålitliga utan strävar också efter att förbättra transportupplevelsen genom smarta designfunktioner och användarvänliga detaljer. Vi på Rondellen Maskin kan därför säga att vi är stolta återförsäljare av släp från Stema.

YstaMaskiner

YstaMaskiner AB grundades 1853 och marknadsför idag några av marknadens starkaste varumärken/produkter inom entreprenad, grönytor och lantbruk. Tillsammans med sina tillverkare har YstaMaskiner möjligheten att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsmaskiner för yrkesfolk. De erbjuder ett brett sortiment av sopvalsar och sopskopor för effektiv vägunderhållning och snösopning. YstaMaskiners sopvalsar och sopskopor är kända för robust och bra kvalitet med borstlameller i världsklass med enastående livslängd.