Om uthyrning

Vi har alltid dig i fokus – Tryggt & Enkelt

Det finns många anledningar till varför man ska hyra maskiner och entreprenadtillbehör hos just Rondellen Maskin, men en av dem är att vi alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar när de hyr en maskin hos oss. Detta uppnår vi genom att erbjuda snabb service, alltid vara tillgängliga och framförallt hjälper vi våra kunder att lösa eventuella problem som uppstått eller uppstår under pågående hyra. Ett av våra ledord är enkelhet och det vill vi att kunden ska känna i alla led när de hyra sin utrustning hos oss.

Efter varje uthyrning går vi igenom maskinen och ser till att allt fungerar som det ska, för att sedan tvätta den så att den ska kännas som ny till nästa kund som hyr maskinen. Med egna servicetekniker och två servicebilar så är vi bra på att underhålla och serva våra maskiner.

Maskinuthyrning blir allt mer populärt då miljömedvetenheten har ökat i samhället, samt att det är smidigt för både företag och privatpersoner att hyra sin maskin istället för att köpa den och på det sättet slippa t ex onödiga underhållskostnader.

Vi lyssnar på våra kunder

”När något har krånglat har Rondellen Maskin löst det väldigt fort, vilket är viktigt i vår bransch”

– citat från kund

Det är viktigt för oss att förstå oss på våra kunder, problem kan uppstå, saker kan krångla eller gå fel, även med bra produkter. Därför finns vi alltid tillgängliga för att lösa dina problem, erbjuda snabb service och överträffa dina förväntningar.

Våra kataloger

Se våra kataloger här

Här hittar du våra hyresvillkor