Uthyrning av maskiner till både privatpersoner & företag

Maskinuthyrning - Vi ser till att ditt projekt blir lyckat

Hyra maskin? – Därför ska ni välja Rondellen Maskin

– Stort utbud av maskiner

Rondellen Maskin stoltserar med ett omfattande sortiment av maskiner till uthyrning, designat för att möta behoven i era olika projekt. Oavsett om det gäller mindre byggprojekt eller storskaliga anläggningsarbeten, har vi det du behöver. Vårt utbud sträcker sig från olika typer av smidiga skruvdragare för kortvariga uppdrag till imponerande grävmaskiner för längre projektperioder.

Vi förstår att behoven varierar, och oavsett om du söker en enkel lösning för en dags arbete eller behöver tillgång till en kraftfull grävmaskin under en hel vecka, är vi här för att möta dina krav. Vår målsättning är att säkerställa att ditt arbete blir så effektivt som möjligt.

Med Rondellen Maskin kan du lita på att vi inte bara tillhandahåller högkvalitativa maskiner, utan också ett engagerat stöd för att säkerställa att du når framgång i dina projekt. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner och underlätta genomförandet av dina arbeten på bästa möjliga sätt.

– Vi har alltid dig i fokus – tryggt & enkelt

Det finns flera överväganden som gör Rondellen Maskin till det optimala valet när det kommer till att hyra maskiner. En central anledning är vår konsekventa strävan efter att överträffa kundens förväntningar vid varje maskinuthyrning. Vi uppnår detta genom att erbjuda snabb och effektiv service samt genom att vara tillgängliga när våra kunder behöver oss som mest. Vårt engagemang sträcker sig också till att aktivt hjälpa våra kunder att lösa eventuella problem som kan uppstå under pågående uthyrningsperiod.

En av våra grundläggande principer är enkelhet, och vi strävar efter att låta kunden känna den smidiga och okomplicerade processen genom hela maskinuthyrningen hos oss. Vi är medvetna om att snabb tillgänglighet och effektiv problemlösning är avgörande för att göra varje uthyrningsupplevelse så problemfri som möjligt.

Maskinuthyrning blir allt mer populärt i takt med att samhällets miljömedvetenhet ökar. Dessutom upplever både företag och privatpersoner fördelarna med att hyra maskiner istället för att köpa dem, vilket eliminerar onödiga underhållskostnader. Rondellen Maskin strävar efter att vara den naturliga partnern för alla maskinbehov, med fokus på enkelhet, tillgänglighet och överlägsen kundservice.

Verkstad

Välkommen till vår verkstad, där vi är experter på slangpressning och service. Vi är stolta återförsäljare för Hydroscand och erbjuder slangpressning både i Kinna och under utveckling i Landvetter.

Vi har två servicebilar som åker ut i fält för reparationer och vi har en felsökningdator som täcker det mesta, vi kan hantera olika behov.

Vår verkstad

Kontakta en säljare

Har du någon fundering eller fått något projekt där du vill att vi ska hjälpa dig beräkna pris på en/flera hyror både kort och lång. Kontakta oss nedan eller besök någon av våra fysiska depåer. Våra kunniga utesäljare kommer gärna ut för att hjälpa dig räkna på ett projekt eller visa vad vi har i sortimentet som kan underlätta arbetet.

Ta direktkontakt med en säljare eller fyll i formuläret här nedanför.

Hitta din säljare

Kontakta en säljare

*” anger obligatoriska fält