Uthyrning av maskiner till både privatpersoner & företag

Maskinuthyrning - Vi ser till att ditt projekt blir lyckat

Hyra maskin? – Därför ska ni välja Rondellen Maskin

– Stort utbud av maskiner

Rondellen Maskin erbjuder ett stort utbud av alla sorters av maskiner för uthyrning. Allt för att ni ska kunna genomföra era olika projekt. Vi har allt från olika sorters byggmaskiner till stora anläggningsmaskiner. Så det spelar ingen roll om du bara behöver hyra en skruvdragare över en dag, eller en stor grävmaskin under någon vecka. Vi ser till att du kan slutföra arbetet på bästa sätt!

– Vi har alltid dig i fokus – tryggt & enkelt

Det finns många anledningar till varför man ska hyra maskiner hos just Rondellen Maskin, men en av dom är vi alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar när de hyr en maskin hos oss. Detta uppnår vi genom att erbjuda snabb service, alltid vara tillgängliga och framförallt hjälper vi våra kunder att lösa eventuellt problem som uppstått eller uppstår under pågående hyra. Ett av våra ledord är enkelhet och det vill vi att kunden ska känna i alla led när de hyr sin utrustning hos oss.

Maskinuthyrning blir allt mer populärt då miljömedvetenheten har ökat i samhället, samt att det är smidigt för både företag och privatpersoner att hyra sin maskin istället för att köpa den och på det sättet slippa t ex onödiga underhållskostnader.

Verkstad

Välkommen till vår verkstad, där vi är experter på slangpressning och service. Vi är stolta återförsäljare för Hydroscand och erbjuder slangpressning både i Kinna och under utveckling i Landvetter.

Vi har två servicebilar som åker ut i fält för reparationer och vi har en felsökningdator som täcker det mesta, vi kan hantera olika behov.

Vår verkstad

Kontakta en säljare

Har du någon fundering eller fått något projekt där du vill att vi ska hjälpa dig beräkna pris på en/flera hyror både kort och lång. Kontakta oss nedan eller besök någon av våra fysiska depåer. Våra kunniga utesäljare kommer gärna ut för att hjälpa dig räkna på ett projekt eller visa vad vi har i sortimentet som kan underlätta arbetet.

Ta direktkontakt med en säljare eller fyll i formuläret här nedanför.

Hitta din säljare

Kontakta en säljare

*” anger obligatoriska fält