Maskinuthyrning - Vi ser till att ditt projekt blir lyckat

- Uthyrning av maskiner till både privatpersoner & företag

Hyra maskin? - Därför ska ni välja Rondellen maskin


- Stort utbud av maskiner

Rondellen Maskin erbjuder ett stort utbud av alla sorters av maskiner för uthyrning. Allt för att Ni ska kunna genomföra era olika projekt. Vi har allt från olika sorters byggmaskiner till stora anläggningsmaskiner. Så det spelar ingen roll om du bara behöver hyra en skruvdragare över en dag, eller en stor grävmaskin under någon vecka. Vi ser till att du kan slutföra arbetet på bästa sätt!

- Vi har alltid dig i fokus - Tryggt & enkelt


Det finns många anledningar till varför man ska hyra maskiner hos just Rondellen Maskin, men en av dom är vi alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar när de hyr en maskin hos oss. Detta uppnår vi genom att erbjuda snabb service, alltid vara tillgängliga och framförallt hjälper vi våra kunder att lösa eventuellt problem som uppstått eller uppstår under pågående hyra. Ett av våra ledord är enkelhet och det vill vi att kunden ska känna i alla led när de hyr sin utrustning hos oss.

Maskinuthyrning blir allt mer populärt då miljömedvetenheten har ökat i samhället, samt att det är smidigt för både företag och privatpersoner att hyra sin maskin istället för att köpa den och på det sättet slippa t ex onödiga underhållskostnader.