Maskinutbildningar för dig och din personal

Hos oss på Rondellen Maskin erbjuder vi toppmoderna och specialanpassade säkerhetsutbildningar för en bred skala av arbetsmiljöer. Vår expertis sträcker sig från motorsågsutbildning och fallskyddsutbildning till säkra lyftutbildningar, vibrationsutbildning, truckutbildning, bullerutbildning och allt där emellan.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa kurser som inte bara är lättillgängliga och enkelt förståeliga utan också uppfyller de allra högsta säkerhetsstandarderna. Våra erfarna instruktörer vägleder dig genom praktiska övningar och teoretisk kunskap för att säkerställa att du och ditt team är rustade för att hantera olika arbetsutmaningar på ett säkert och effektivt sätt.

Säkerhet är vår främsta prioritet. Oavsett om du är en yrkesarbetare som vill uppgradera dina färdigheter eller en arbetsgivare som vill se till att ditt team är kompetent och säkert, är våra säkerhetsutbildningar den ultimata lösningen.

Skapa en tryggare arbetsmiljö och öka produktiviteten för ditt företag med våra expertledda utbildningar. Kontakta oss idag för att inleda din resa mot en säkrare och effektivare arbetsplats.

 

Våra utbildningar

Rondellen Utbildning erbjuder en mängd olika arbetsutbildningar och även olika utbildningslösningar. Med hjälp av våra duktiga säljare tar vi fram rätt utbildning och lösning för dig och/eller dina medarbetare.

Våra utbildningar

Vill du boka en utbildning eller komma i kontakt med en säljare?

*” anger obligatoriska fält

Om Rondellen utbildning

Att utbilda sin personal i säkerhetsåtgärder är av yttersta vikt för att minska riskerna för arbetsplatsolyckor. Våra omfattande utbildningar inkluderar kurser som till exempel fallskyddsutbildning, motorsågsutbildning, liftutbildning och säkra lyft. Oavsett vilken typ av utbildning du behöver, kan du vara säker på att våra erfarna instruktörer kommer att ge dig den kunskap och expertis som krävs för att hantera olika arbetsmiljöutmaningar på ett säkert och professionellt sätt. Utforska våra kurser idag för att förbättra din kompetens och öka din säkerhet på arbetsplatsen.

Läs mer om oss

Att utbilda sin personal i säkerhetsåtgärder är av yttersta vikt för att minska riskerna för arbetsplatsolyckor. Genom att investera i utbildningar som lift, travers, truck, HLR, brandfarliga arbeten, arbete på väg, motorsågsutbildning mm, kan du skapa en tryggare och mer effektiv arbetsmiljö. Vidare främjar utbildning medvetenhet om risker, rätt användning av utrustning och korrekt hantering av farliga situationer. Genom att integrera dessa utbildningar i ditt företags säkerhetsrutiner visar du engagemang för personalens välbefinnande och bidrar till att uppfylla lagkrav och normer. Säkerhetsutbildningar är en investering i både personalens och företagets framtid.