Trafikavstängning

Trafikavstängning är ett av våra riktiga expertisområden, där vi hjälper dig med kompletta TA-lösningar. Du får hjälp med allt från start, från att ta fram en komplett TA-plan till att hyra det material som behövs vid just din avstängning. Självklart kan du som kund få materialet utkört och uppställt med rätt placering, eller så hämtar du själv allt nödvändigt material på närmaste depå.

Ta en första kontakt med oss

Komplett TA-plan

Vi erbjuder TA-planer för vägarbeten och evenemang. Våra trafikingenjörer hanterar trafikplanering, tillstånd och kontakter med myndigheter. En enda kontaktperson gör processen enklare för dig. Vi ser till att alla tillstånd och beslut är klara i tid. Enkelhet och full support för våra kunder.

Vi vet att det är svårt att räkna på trafikavstängningar när du ska lämna anbud. Låt oss räkna på det ihop. Boka ditt möte med oss snabbt och enkelt här:

 

 

Läs mer

Här finns vi

Din kontaktperson ser till att alla nödvändiga tillstånd och myndighetsbeslut fastställs i god tid före projektets start. Vårt fokus är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Kontakta oss
Upptäck vårt breda sortiment av trafik & kommunikation

Sortiment

Vi erbjuder ett omfattande utbud av barriärer, vägmärken, trafikljus, ramper, TMA-fordon, farthinder och mycket mer. Våra produkter är av högsta kvalitet och designade för att garantera säkerheten på vägarna. Oavsett om du behöver kravallstaket till ett evenemang eller en omfattande TA-plan, kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina behov. Självklart kan vi köra ut produkterna till dig om så önskas.

TA-sortimentet

Tjänster

Vi erbjuder tjänster inom trafikavstängning: TMA-bilar, flaggvakter, TA-planer, materialuthyrning, utkörning och vägutbildning. Vårt mål är att skapa trygga arbetsmiljöer. Vårt erfarna team av trafikingenjörer och tranfikservicemän/kvinnor är redo att leverera bästa lösningarna för dina behov.

TA-tjänster
Kontakta oss för beställning

Få hjälp direkt

Ta kontakt med oss idag och ge oss uppgifter kring just ditt projekt, så ordnar vi resten. Är du intresserad av att få mer information kring trafikavstängning är du alltid välkommen att slå oss en signal på 020-120 29 00, skicka ett mail till ta@rondellenmaskin.se eller fylla i formuläret nedanför beställningsformuläret.

Beställningsformulär TA (PDF)

Fyll i för en första kontakt

*” anger obligatoriska fält

Vill du veta mer om vårt TA-sortiment?