Trafikavstängning

Trafikavstängning är ett av våra riktiga expertisområde, där vi hjälper dig med kompletta TA-lösningar. Du får hjälp med allt från start, från att ta fram en komplett TA-plan till att hyra det material som behövs vid just din avstängning. Självklart kan du som kund få materialet utkört och uppställt med rätt placering, eller så hämtar du själv allt nödvändigt material på närmaste depå.

Vid behov sköter även våra medarbetare all nödvändig kontakt med kommun eller andra eventuella instanser som kan beröras av en TA-lösning, likadant om det finns behov av trafikvakt, bevakare, trafikserviceman eller säkerhetsledare. Då löser vi givetvis det också!

Rondellen Maskin använder endast TMA-bilar som uppfyller miljökraven (Euro 6), och alla chaufförer har rätt utbildning.

Kontakta oss idag för rådgivning!

Få hjälp direkt

Ta kontakt med oss idag och ge oss uppgifter kring just ditt projekt, så ordnar vi resten!

Är du intresserad över att få mer information kring trafikavstängning så är du alltid välkommen att slå oss en signal på 020 – 120 29 00.

När behövs en TA-plan?

En trafikanordningsplan eller TA-plan, är en plan som bland annat beskriver hur en trafikomläggning är tänkt att se ut och vilken typ av utmärkningar och avstängningsmaterial man ämnar använda. En TA-plan behövs då man ska utföra arbeten på en plats som påverkar framkomlighet för trafikanter, exempelvis vid vägarbeten eller vid evenemang.

HJÄLP MED ALLA NÖDVÄNDIGA TILLSTÅND

Vi hjälper dig med trafikplanering och myndighetskontakter. Eftersom du bara behöver en kontaktperson hos oss, blir det mycket enklare för dig. Din kontaktperson ser till att alla nödvändiga tillstånd och myndighetsbeslut är fastställda i god tid innan projektet drar igång

HJÄLP MED ALLA NÖDVÄNDIGA TILLSTÅND

Vi på Rondellen Maskin är experter på gällande regelverk och att se lösningar i komplexa trafiksituationer och arbets­platser. Du får hjälp med tillstånd för markupplåtelse, polistillstånd, schakt- och öppningstillstånd samt andra tillstånd som kan krävas vid ditt vägarbete.

Vi kan TA-planer och vi ser till att de blir godkända.
Enkelheten för våra kunder med en kontakt för helhetslösning!

Vi på trafikavstängning