Se till att ditt arbete aldrig står still.

I oroliga tider, när elpriser och räntor stiger och extrem kyla påverkar samhället, spelar reservkraft en avgörande roll för många. Reservkraft, tillhandahållen av elverk, är en oumbärlig resurs för att säkerställa en pålitlig och kontinuerlig elförsörjning, särskilt under nödsituationer och strömavbrott. Detta är inte bara en teknisk lösning utan utgör en grundläggande trygghet och medför många fördelar för invånarna och arbetstagarna i en kommun.

Elverk spelar en central roll genom att hålla viktiga offentliga tjänster i drift, inklusive sjukhus, räddningstjänster, polisstationer och kommunala kontor. Denna kontinuitet säkerställer att samhällets kritiska sektorer kan fungera smidigt även under krissituationer, vilket är avgörande för befolkningens välbefinnande.

Genom tillgång till reservkraft kan kommunen även garantera att säkerhetssystem som övervakningskameror, digitala lås och andra viktiga installationer fortsätter att fungera. Detta bidrar till att skapa en tryggare miljö för invånarna, särskilt i nödsituationer där bevarad säkerhet är av yttersta vikt.

Kommunikation är en annan viktig del där elverk spelar en avgörande roll. Genom att möjliggöra drift av kommunikationssystem, inklusive radiokommunikation, telefoner och internet, kan samhället fortsätta att förmedla viktig information till allmänheten under kriser. Detta hjälper till att hålla invånarna informerade om riktlinjer och åtgärder, vilket är avgörande för att hantera och begränsa konsekvenserna av en nödsituation.

Dessutom stärker tillgången till reservkraft kommunens beredskap för olika nödsituationer, såsom stormar och översvämningar. Det möjliggör snabb och effektiv åtgärd vid katastrofer och hjälper till att minimera påverkan på samhällets funktion och invånarnas liv.

Nedan kan du se förslag på elverk som vi tror hade passat för dig som jobbar inom kommun och statlig verksamhet.

Du vet väl att vi erbjuder flexibel uthyrning av elverk i alla storlekar?

Vårt uthyrningssortiment av elverk omfattar alla storlekar och kraftnivåer du kan tänka dig för att möta dina krav. Oavsett om det uppstår oförutsedda händelser eller om du arbetar på platser där elnätet inte är tillräckligt stabilt erbjuder vi flexibla lösningar som gör det enkelt för dig att hyra ett elverk för dina ändamål.

 

Vårt sortiment

Relaterade produkter

Pramac P15000 Elverk

Pramac P15000 är ett perfekt elverk för att skapa en säker backup vid strömavbrott. Detta elverk drivs av en Honda GX690 Bensinmotor som ger en effekt på 12,2kVA, 50HZ 230V.

Läs mer & Köp
Bild på Inmesol elverk modell IDRN-1055
Inmesol Elverk IDRN-1055

Ett elverk som klarar även de tuffaste förhållandena. Detta drivs av en TCD4. 1L4 Dieselmotor som ger en effekt på 92kVA, 50HZ, 400/230V. Med en manuell start kan du vara säker på att du alltid snabbt kan starta elverket.

Läs mer & Köp

BATTERI/HYBRIDLÖSNINGAR SX/MX/LX

Pramac är en stor leverantör av diverse hybridlösningar. Läs mer nedan.

Läs mer & köp