Se till att ditt arbete aldrig står still.

Att investera i ett elverk till ditt lantbruk erbjuder flera betydande fördelar som kan förbättra verksamheten och möta de utmaningar som du som lantbrukare kan ställas inför. Vi på Rondellen Maskin har tagit fram några anledningar till varför ett elverk är viktigt för dig som driver ett lantbruk.

Ett elverk fungerar som en pålitlig backupkälla när det vanliga elnätet fallerar. Många av dagens jordbruksmaskiner och utrustning är beroende av elektricitet. Genom att ha ett elverk kan kan du undvika avbrott och säkerställa en jämn och kontinuerlig produktion.

Om du jobbar som lantbrukare och ofta utför jobb där elnätet kan vara otillförlitligt eller icke existerande så kan ett mobilt elverk underlätta något enormt. Du behöver då inte oroa dig för att din batteridrivna utrustning ska ta slut mitt i arbetet.

På ett lantbruk är det kritiskt att maskiner och utrustning som försörjer djur, bete och grödor inte stannar. Vid nödsituationer som oväder, naturkatastrofer eller tung kyla är en stabil strömförsörjning A & O. Med ett stabilt elverk utefter de behoven du har kan du säkra att du inte stöter på några oförutsedda driftstopp som kan förstöra för dig och dina djur.

Ett bra elverk är inte bara en bra backup vid nödsituationer utan är också ett perfekt tillskott för att underlätta i ditt arbete. Det kan vara ett bra alternativ för att klimatstyra ditt växthus, reglera och övervaka vattenförsörjning och att snabbt och effektivt få el till en plats som annars inte hade varit användningsbar.

Nedan kan du se förslag på elverk som vi tror hade passat för dig och ditt lantbruk.

INMESOL ELVERK 8,5KVA LPT 50HZ

Ett perfekt Elverk att använda som backuplösning eller för att få tillgång till ström där elnätet inte finns.

Just nu på kampanj för 12900 :-

Läs mer & Köp

Pramac P3500i

Ett mindre elverk som är perfekt att ha för uppladdning av mindre maskiner & utrustning. Extremt smidigt att ta med oavsett vart du ska.

Just nu på kampanj för 9900 :-

Läs mer & Köp
Bild på Inmesol elverk modell IDRN-1055

INMESOL ELVERK IDRN5-033

Ett odjur till Elverk som passar till de flesta behoven. Perfekt om du behöver en stark och säker backup ifall strömmen skulle försvinna. Detta elverk drivs av en Dieselmotor med manuell start. Elektrisk kontrollpanel för smidig användning.

Läs mer & köp