Vi är stolta återförsäljare av några av marknadens bästa Elverk från Inmesol. Deras modeller finns i flera storlekar och utförande för att passa dina behov. Alla delar som sitter i elverken är producerade i Europa vilket garanterar en hög kvalitet och prestanda.

Historien bakom Inmesol

Året var 1982 när Mr. José Luis Solano Baño började designa och tillverka basramar, ljudisolerade kåpor och elektriska komponenter för generatoraggregat i en liten metallverkstad i Corvera, en liten stad belägen 20 km från staden Murcia i sydöstra Spanien. Idag, 40 år senare, har hans affärsprojekt utvecklats till en koncern av företag, Grupo Solano, vars flaggskepp är Inmesol, ett företag som är verksamt i över 100 länder på fem kontinenter.

Nutid & framtid

Med Jose Luis och Ramón Solano, teknisk och kommersiell direktör respektive, söner till Inmesols VD, är företagets kontinuitet inte bara garanterad utan även förberedd för de utmaningar som framtiden kommer att föra med sig.

Internationell leverantör

Inmesols geografiska placering, bredvid Medelhavet i en optimal transportmässig plats för internationella marknader. De är bara tre timmars bilfärd från hamnen i Valencia, en av de största containerhamnarna i Europa med många förbindelser till resten av världen.