Ungt företag med flexibel innovation

Pramac är ett ungt och dynamiskt företag som grundar sig på en solid historisk grund, men som utnyttjar sin mångsidighet och flexibilitet för att producera innovation och konkurrenskraft. Värden som utgör grunden för denna dynamiska entreprenöriella verklighet är den ständiga strävan efter tillväxt och förnyelse, kulturen av kvalitet och respekt för miljön samt uppmärksamheten på kundnöjdhet. Som en global koncern är vårt företags syfte att leda utvecklingen mot mer motståndskraftiga, effektiva och hållbara energilösningar och ha en bred produktportfölj som stöder denna energiomställning. Dagens energinät står inför en enastående uppsättning utmaningar, ett behov av övergång från fossila bränslen till förnybara energikällor, en ökad efterfrågan på grund av ökad elektrifiering av fordon, hem och följaktligen infrastrukturinstabilitet.

Pramacs historia

Pramacs historia började 1966 när familjen Campinoti grundade ett företag för byggutrustning. Pramac har ständigt utvecklats, utökat sin produktportfölj och blivit den globala referenspunkten för produktion av generatorer och utrustning för materialhantering i lager. Pramacs olika affärsområden säkerställer att företaget är en ledande aktör på en rad olika globala marknader.

Marknadsledande

Pramac är verksamma i över 150 olika länder, med 17 filialer och 8 produktionsanläggningar belägna i Europa, Asien och Sydamerika. Det tillverkar en komplett och flexibel produktportfölj som tillfredsställer hela spektrumet av energibehov för att passa kunder över hela världen.

Ungt företag med lång erfarenhet

Med stöd av cirka 1100 anställda, varav 10% är ingenjörer, har Pramac utvecklat en teknologisk erfarenhet som är oöverträffad. Pramacs vertikalt integrerade tillverkningsprocesser säkerställer kvalitet och optimal prestanda för alla designade produkter.