Grävmaskin utför arbete på väg
Rondellen Maskin

Våra sponsorer

Vi älskar föreningslivet!

Föreningslivet är bra eftersom det främjar social sammanhållning, personlig utveckling och samhällsengagemang. Det är en viktig del av vårt samhälle som ger människor möjlighet att växa och bidra till en bättre värld. Därför investerar vi på Rondellen maskin i det lokala föreningslivet.

Läs mer & Ansök!
Lär känna vår sponsor

SÄVEHOF IK

Sävehof IK har en lång och stolt historia inom svensk handboll och har bidragit till att utveckla sporten i landet. De har också haft framgång i att utbilda och utveckla unga talanger inom handbollssporten.

Lär känna vår sponsor

PADELZONE KINNA

Som företag tror vi starkt på vikten av att stödja och främja aktiviteter och evenemang som främjar hälsa, gemenskap och välmående. Padelzone Kinna är en plats där människor i alla åldrar och färdighetsnivåer kan träffas, utmana sig själva och ha roligt tillsammans. Det är en destination som verkligen förenar människor och främjar en aktiv och hälsosam livsstil.

Lär känna vår sponsor

HYSSNA IF

Med vårt samarbete med Hyssna IF hoppas vi kunna bidra till att bygga en ljus framtid för fotbollen i Hyssna och främja välmående och samhörighet. Tack för att ni är med oss på den här resan!

Lär känna vår sponsor

KINNA IF

Vi är glada över att kunna meddela vårt engagemang som sponsor för Kinna IF. Att stödja det lokala idrottslivet är viktigt för oss, och vi ser fram emot att vara en del av Kinna IF:s resa och bidra till dess framgång på och utanför planen. Tillsammans är vi starka!

Lär känna vår sponsor

IFK ÖRBY

IFK Örby är en anrik idrottsförening med en lång och stolt historia. Föreningen är baserad i Örby, en tätort i Marks kommun i Västra Götalands län, Sverige. IFK Örby grundades med målet att främja idrott och gemenskap i sitt samhälle och har sedan dess varit en viktig del av den lokala idrottsscenen.

IFK Örby:s historia är en berättelse om engagemang och dedikation till idrotten samt om att skapa en positiv inverkan på samhället. Föreningen fortsätter att vara en viktig plattform för att främja idrott och gemenskap i Örby och ser optimistiskt på framtiden när den fortsätter att utveckla och inspirera nya generationer av idrottare.

Lär känna vår sponsor

FOTKÄLS HC

Vi ser fram emot att vara en del av Fotskäls HC och att ta del av deras segrar och utmaningar under kommande säsonger. Tillsammans kommer vi att fortsätta bygga en stark och positiv idrottsmiljö för alla att njuta av.

Lär känna vår sponsor

IFK ÖXNEVALLA

Vi är glada över att vara en del av IFK Öxnevallas resa och stödja deras passion för fotboll och idrott. Som sponsor ser vi fram emot att vara en del av klubbens framgångar och att bidra till dess fortsatta utveckling.

Lär känna vår sponsor

KINNAHULTS IF

Vi är glada över att vara en del av IFK Öxnevallas resa och stödja deras passion för fotboll och idrott. Som sponsor ser vi fram emot att vara en del av klubbens framgångar och att bidra till dess fortsatta utveckling.

Lär känna vår sponsor

IK TRASTEN

Genom vårt partnerskap med Kinnahults IF hoppas vi kunna bidra till klubbens framgångar och att stödja den nästa generationens idrottare i deras utveckling. Vi är stolta över att vara en del av den här resan och ser fram emot att ta del av lagets prestationer.

Lär känna vår sponsor

HÄRRYDA HC

IK Trasten bildades 1936. Föreningen har haft tävlingsverksamhet inom många olika idrotter genom åren. De första årtiondena var ishockey en stor del av verksamheten. Sett över tiden har individuell konditionsidrott som skidåkning och cykel kommit att dominera verksamheten. Idag är IK Trasten en förening för människor som tycker om att träna och tävla tillsammans och på det sättet underhålla en sund livsstil i ett bra socialt sammanhang. Glädjande är att återväxten i föreningen är stark, framförallt som ett resultat av den mountainbiketräning för barn och ungdom som blivit en succé det senaste året.

Lär känna vår sponsor

SKENE IF

Skene IF är en anrik idrottsförening med en lång och stolt historia. Klubben grundades 1932 och har sedan dess varit en viktig del av idrottslivet i Skene och området runt Marks kommun i Västra Götaland, Sverige. Skene IF erbjuder en mängd olika idrottsaktiviteter för människor i alla åldrar, men är särskilt känt för sin fotbollsverksamhet.

Under årens lopp har Skene IF haft framgångar på både lokal och regional nivå och har utvecklat många duktiga idrottare. Klubben har också arbetat hårt för att främja idrottens värderingar, inklusive gemenskap, fair play och hälsosam livsstil.

Lär känna vår sponsor

HINDÅS SK

Hindås Skidklubb är en väletablerad idrottsförening med en rik historia inom skidsporten. Klubben har sina rötter i Hindås, en by i Marks kommun i Västra Götalands län, Sverige. Sedan dess grundande har Hindås Skidklubb varit en viktig plattform för att främja längdskidåkning och andra vinterrelaterade aktiviteter i regionen.

Föreningen har arbetat hårt för att utbilda och utveckla skidåkare i olika åldrar och nivåer, och har genom åren skapat en sammanhållande gemenskap kring skidsporten. Hindås Skidklubb har också varit värd för ett antal skidevenemang och tävlingar, vilket har bidragit till att uppmärksamma sporten och inspirera nya generationer av skidåkare.

Lär känna vår sponsor

SÄTILA SPORTKLUBB

Sätila SK är en anrik idrottsförening med en historia som sträcker sig tillbaka i tiden. Klubben är baserad i Sätila, en by i Marks kommun i Västra Götalands län, Sverige. Sedan sitt grundande har Sätila SK varit en viktig del av den lokala idrottsscenen och erbjudit möjligheter för människor i området att delta i olika idrottsaktiviteter.

Lär känna vår sponsor

MARKS SKATEKLUBB

Marks skateklubb är en förening för skateboardåkare som är baserad i Mark kommun i Sverige. Klubben är inriktad på att främja skateboardåkning och skapa en gemenskap för skateboardentusiaster.

Lär känna vår sponsor

SKENE SIM & IDROTTSSÄLLSKAP

Skene SS (Simsällskap) började som en klubb med endast en sektion för simning, med tanke på att ungdomarna ofta tillbringade sin fritid vid Hedgärdessjön nära Skene. Med tiden utvecklades klubben och inkluderade orientering, skidor och bandy, alla med koppling till skog och sjö. För att hedra sitt ursprung ändrades klubbnamnet till Skene Sim- och Idrottssällskap eller Skene SoIS.

Klubben har också haft framgångsrika orienterare, inklusive två världsmästare, Bernt Frilén och Marita Skogum. I dag har Skene SoIS cirka 500 medlemmar och fortsätter att växa och utvecklas med en positiv syn på framtiden.

Lär känna vår sponsor

TYGRIKET

Tygriket är en populär textilbutik med en rik historia. Butiken har varit en viktig del av Kinna och dess omgivningar och har erbjudit ett omfattande sortiment av tyger och textilier i över en generation.

Tygriket har sitt ursprung i Kinna, en plats med en lång tradition inom textilindustrin i Sverige. Genom åren har butiken försett kunderna med ett brett utbud av tyger i olika mönster, färger och material för att möta behoven hos sömmare, hantverkare och kreativa själar. Butikens mål har alltid varit att erbjuda högkvalitativa produkter och service till sina kunder.