Grävmaskin utför arbete på väg
Rondellen Maskin

Våra sponsorer

Vi älskar föreningslivet!

Föreningslivet är bra eftersom det främjar social sammanhållning, personlig utveckling och samhällsengagemang. Det är en viktig del av vårt samhälle som ger människor möjlighet att växa och bidra till en bättre värld. Därför investerar vi på Rondellen maskin i det lokala föreningslivet.

Läs mer & Ansök!
Lär känna vår sponsor

SÄVEHOF IK

Sävehof IK har en lång och stolt historia inom svensk handboll och har bidragit till att utveckla sporten i landet. De har också haft framgång i att utbilda och utveckla unga talanger inom handbollssporten.

Lär känna vår sponsor

PADELZONE KINNA

Som företag tror vi starkt på vikten av att stödja och främja aktiviteter och evenemang som främjar hälsa, gemenskap och välmående. Padelzone Kinna är en plats där människor i alla åldrar och färdighetsnivåer kan träffas, utmana sig själva och ha roligt tillsammans. Det är en destination som verkligen förenar människor och främjar en aktiv och hälsosam livsstil.

Lär känna vår sponsor

HYSSNA IF

Med vårt samarbete med Hyssna IF hoppas vi kunna bidra till att bygga en ljus framtid för fotbollen i Hyssna och främja välmående och samhörighet. Tack för att ni är med oss på den här resan!

Lär känna vår sponsor

KINNA IF

Vi är glada över att kunna meddela vårt engagemang som sponsor för Kinna IF. Att stödja det lokala idrottslivet är viktigt för oss, och vi ser fram emot att vara en del av Kinna IF:s resa och bidra till dess framgång på och utanför planen. Tillsammans är vi starka!

Lär känna vår sponsor

IFK ÖRBY

IFK Örby är en anrik idrottsförening med en lång och stolt historia. Föreningen är baserad i Örby, en tätort i Marks kommun i Västra Götalands län, Sverige. IFK Örby grundades med målet att främja idrott och gemenskap i sitt samhälle och har sedan dess varit en viktig del av den lokala idrottsscenen.

IFK Örby:s historia är en berättelse om engagemang och dedikation till idrotten samt om att skapa en positiv inverkan på samhället. Föreningen fortsätter att vara en viktig plattform för att främja idrott och gemenskap i Örby och ser optimistiskt på framtiden när den fortsätter att utveckla och inspirera nya generationer av idrottare.

Lär känna vår sponsor

FOTKÄLS HC

Vi ser fram emot att vara en del av Fotskäls HC och att ta del av deras segrar och utmaningar under kommande säsonger. Tillsammans kommer vi att fortsätta bygga en stark och positiv idrottsmiljö för alla att njuta av.

Lär känna vår sponsor

IFK ÖXNEVALLA

Vi är glada över att vara en del av IFK Öxnevallas resa och stödja deras passion för fotboll och idrott. Som sponsor ser vi fram emot att vara en del av klubbens framgångar och att bidra till dess fortsatta utveckling.

Lär känna vår sponsor

KINNAHULTS IF

Vi är glada över att vara en del av IFK Öxnevallas resa och stödja deras passion för fotboll och idrott. Som sponsor ser vi fram emot att vara en del av klubbens framgångar och att bidra till dess fortsatta utveckling.

Lär känna vår sponsor

IK TRASTEN

Genom vårt partnerskap med Kinnahults IF hoppas vi kunna bidra till klubbens framgångar och att stödja den nästa generationens idrottare i deras utveckling. Vi är stolta över att vara en del av den här resan och ser fram emot att ta del av lagets prestationer.

Lär känna vår sponsor

HÄRRYDA HC

IK Trasten bildades 1936. Föreningen har haft tävlingsverksamhet inom många olika idrotter genom åren. De första årtiondena var ishockey en stor del av verksamheten. Sett över tiden har individuell konditionsidrott som skidåkning och cykel kommit att dominera verksamheten. Idag är IK Trasten en förening för människor som tycker om att träna och tävla tillsammans och på det sättet underhålla en sund livsstil i ett bra socialt sammanhang. Glädjande är att återväxten i föreningen är stark, framförallt som ett resultat av den mountainbiketräning för barn och ungdom som blivit en succé det senaste året.

Lär känna vår sponsor

SKENE IF

Skene IF är en anrik idrottsförening med en lång och stolt historia. Klubben grundades 1932 och har sedan dess varit en viktig del av idrottslivet i Skene och området runt Marks kommun i Västra Götaland, Sverige. Skene IF erbjuder en mängd olika idrottsaktiviteter för människor i alla åldrar, men är särskilt känt för sin fotbollsverksamhet.

Under årens lopp har Skene IF haft framgångar på både lokal och regional nivå och har utvecklat många duktiga idrottare. Klubben har också arbetat hårt för att främja idrottens värderingar, inklusive gemenskap, fair play och hälsosam livsstil.

Lär känna vår sponsor

HINDÅS SK

Hindås Skidklubb är en väletablerad idrottsförening med en rik historia inom skidsporten. Klubben har sina rötter i Hindås, en by i Marks kommun i Västra Götalands län, Sverige. Sedan dess grundande har Hindås Skidklubb varit en viktig plattform för att främja längdskidåkning och andra vinterrelaterade aktiviteter i regionen.

Föreningen har arbetat hårt för att utbilda och utveckla skidåkare i olika åldrar och nivåer, och har genom åren skapat en sammanhållande gemenskap kring skidsporten. Hindås Skidklubb har också varit värd för ett antal skidevenemang och tävlingar, vilket har bidragit till att uppmärksamma sporten och inspirera nya generationer av skidåkare.

Lär känna vår sponsor

SÄTILA SPORTKLUBB

Sätila SK är en anrik idrottsförening med en historia som sträcker sig tillbaka i tiden. Klubben är baserad i Sätila, en by i Marks kommun i Västra Götalands län, Sverige. Sedan sitt grundande har Sätila SK varit en viktig del av den lokala idrottsscenen och erbjudit möjligheter för människor i området att delta i olika idrottsaktiviteter.

Lär känna vår sponsor

MARKS SKATEKLUBB

Marks skateklubb är en förening för skateboardåkare som är baserad i Mark kommun i Sverige. Klubben är inriktad på att främja skateboardåkning och skapa en gemenskap för skateboardentusiaster.

Lär känna vår sponsor

SKENE SIM & IDROTTSSÄLLSKAP

Skene SS (Simsällskap) började som en klubb med endast en sektion för simning, med tanke på att ungdomarna ofta tillbringade sin fritid vid Hedgärdessjön nära Skene. Med tiden utvecklades klubben och inkluderade orientering, skidor och bandy, alla med koppling till skog och sjö. För att hedra sitt ursprung ändrades klubbnamnet till Skene Sim- och Idrottssällskap eller Skene SoIS.

Klubben har också haft framgångsrika orienterare, inklusive två världsmästare, Bernt Frilén och Marita Skogum. I dag har Skene SoIS cirka 500 medlemmar och fortsätter att växa och utvecklas med en positiv syn på framtiden.

Lär känna vår sponsor

TYGRIKET

Tygriket är en populär textilbutik med en rik historia. Butiken har varit en viktig del av Kinna och dess omgivningar och har erbjudit ett omfattande sortiment av tyger och textilier i över en generation.

Tygriket har sitt ursprung i Kinna, en plats med en lång tradition inom textilindustrin i Sverige. Genom åren har butiken försett kunderna med ett brett utbud av tyger i olika mönster, färger och material för att möta behoven hos sömmare, hantverkare och kreativa själar. Butikens mål har alltid varit att erbjuda högkvalitativa produkter och service till sina kunder.

Lär känna vår sponsor

Björketorp IF

Björketorps idrottsförening är en framstående idrottsklubb baserad i Björketorp, en liten ort belägen i den vackra svenska landsbygden. Föreningen grundades med syftet att främja idrotten och friskvården i lokalsamhället och har sedan dess vuxit till att bli en central del av det lokala gemenskapen.

Klubben erbjuder ett brett utbud av idrottsaktiviteter för människor i alla åldrar och fokuserar på att främja hälsa, välbefinnande och gemenskap. Med dedikerade tränare och engagerade medlemmar har Björketorps idrottsförening etablerat sig som en plats där människor kan utveckla sina idrottsliga färdigheter, skapa starka vänskapsband och känna sig en del av en stöttande och positiv gemenskap.

Lär känna vår sponsor

Åsundsholm Golfklubb

Åsundsholms golfklubb är en prestigefylld golfanläggning belägen vid den natursköna Åsunden i Ulricehamns kommun, Sverige. Klubben har etablerat sig som en av regionens främsta golfdestinationer och är omgiven av en idyllisk miljö med gröna fairways och vacker natur.

Klubbhuset på Åsundsholms golfklubb är en trevlig samlingsplats där golfare kan koppla av och njuta av god mat och dryck efter en dag på banan. Den vänliga atmosfären och det engagerade personalen gör besöket minnesvärt för alla som kommer hit för att spela golf och uppleva den natursköna skönheten som omger klubben

Lär känna vår sponsor

Bollebygds Ridklubb

Bollebygds Ridklubb är en välrenommerad ridklubb som är baserad i den charmiga kommunen Bollebygd i Sverige. Ridklubben har etablerat sig som en central nod för hästentusiaster och ryttare i området. Med sitt dedikerade team av instruktörer och tränare erbjuder Bollebygds Ridklubb en trygg och stödjande miljö för människor i alla åldrar och färdighetsnivåer att utveckla sina ridkunskaper.

Bollebygds Ridklubb främjar inte bara teknisk ridning utan också vård och omsorg om hästar. Klubben fokuserar på att skapa en samhällsanda där medlemmarna kan dela sin kärlek till hästar och samtidigt lära sig om hästvård och hantering.

Lär känna vår sponsor

Marks Ridklubb

Marks Ridklubb är en lokal omtyckt ridklubb. Ridklubben främjar intresse från alla hörn i marks kommun. Här får du lära dig att både rida och sköta om hästar. De står för sammanhållning och gemenskap.

 

Lär känna vår sponsor

Marks Golfklubb

Marks Golfklubb är en framstående golfanläggning belägen i den vackra naturen i Marks kommun, Sverige. Klubben har etablerat sig som en populär destination för golfentusiaster i regionen. Banan är känd för sina välskötta fairways, utmanande bunkrar och mångsidiga layout som passar spelare på alla nivåer.

Utöver golfbanan har klubben ett trevligt klubbhus där medlemmar och besökare kan koppla av efter en dag på banan. Klubbhuset är en social samlingsplats där golfare kan träffas, njuta av god mat och umgås i en vänlig miljö.

Lär känna vår sponsor

Kinnaströms SK

Idrottsföreningen Kinnaströms SK bildades 1931 och har sedan drygt 80 år tillbaka haft ett flertal olika idrotter på sitt program.  Föreningen har omkring 500 medlemmar idag och erbjuder orientering i alla åldrar och ambitionsnivåer. Enligt föreningen själva är det oviktigt om du vill orientera för att tävla eller bara för motionen, du är lika välkommen vilket det än är.

Lär känna vår sponsor

Unite People's Partner

Unite People FC är en ideell idrottsförening som gör sitt yttersta för att skapa bättre förutsättningar för olika målgrupper i Varberg. Genom olika aktiviteter så ser vi till att skapa en gemenskap och motverka all typ av utanförskap samtidigt som vi vägleder unga rätt i livet.

Lär känna vår sponsor

Fristad Goif

Fristad GoIF är en idrottsförening baserad i Fristad, en liten ort i närheten av Borås i Sverige. Föreningen grundades 1929 och har sedan dess varit en viktig del av det lokala samhället. Fristad GoIF erbjuder olika idrottsaktiviteter för människor i alla åldrar, inklusive fotboll, friidrott och gymnastik.

Föreningen har ett starkt engagemang för ungdomsverksamhet och strävar efter att främja en hälsosam livsstil bland unga. Genom olika träningsprogram och evenemang uppmuntrar Fristad GoIF barn och ungdomar att delta i idrottsaktiviteter och utveckla sina färdigheter.

Fristad GoIF har också framstått som en symbol för gemenskap och samhörighet i området. Föreningens medlemmar och supportrar delar en stark passion för idrott och arbetar tillsammans för att skapa en positiv och inkluderande miljö för alla.

Lär känna vår sponsor

Varbergs Motorklubb

Varbergs Motorklubb är en framstående motorsportklubb baserad i Varberg, en kuststad i Sverige. Klubben grundades med syftet att främja motorsport och motorintressen i regionen. Sedan sin etablering har klubben blivit en central del av motorsportssamhället i Varberg och omkringliggande områden.

Varbergs Motorklubb erbjuder en mängd olika motorsportaktiviteter och tävlingar för både amatörer och professionella idrottare. Klubben arrangerar regelbundet motocross-, enduro- och trialtävlingar, vilket ger möjlighet för motorsportentusiaster att utmana sig själva och visa upp sina färdigheter i en tävlingsmiljö.