Ha alltid en energismart Plan B

Elverk

Elverk, Reservkraften som räddar personer och företagen i ditt samhälle

Vad är ett elverk?

Ett elverk eller generator som det egentligen heter är en maskin som förvandlar mekanisk energi till elektrisk. Genom att använda olika energikällor och omvandla dem till ström möjliggör elverk en konstant strömtillförsel där behovet är som störst.

Reservkraft som räddar liv

I en osäker omgivning där vi tidigare tagit strömförsörjningen för given är vi stolta över att erbjuda ett omfattande urval av energi lösningar, så att du kan fortsätta att utföra ditt arbete i en trygg och säker miljö. Oavsett om du är verksam inom byggsektorn, med människor eller inom lantbruk, tillhandahåller vi elverk som uppfyller dina specifika krav och behov. Vårt sortiment sträcker sig från containerelverk till mobila enheter på släpvagn och handhållna alternativ.

Långa strömavbrott kan ha allvarliga konsekvenser inom många branscher. Inom sektorer där människor är involverade kan även korta strömavbrott utgöra en fara. Därför är det viktigt att alltid vara proaktiv och ha en reservlösning som skyddar både dig och din arbetsplats från sådana händelser.

Vi har elverk som passar alla branscher och hushåll

Är du i behov av ett elverk för hemmet? Vårt sortiment inkluderar mindre elverk som är perfekta för att hålla igång datorer, telefoner och mycket annat. Om du behöver något större för att trygga strömförsörjningen har vi ett brett utbud av alternativ som passar perfekt för dina behov.

Vi har just nu kampanj på några av våra populära elverk! Tryck här för att se vad vi erbjuder.

Ge din kommun extra trygghet med elverk som backup

Vi har haft en kall och rå vinter i många delar av vårat avlånga land. Detta skapar en stor belastning, Inte bara för privatpersoner utan även inom många arbeten. Vi har varit med om stora strömavbrott som fått många av oss att bli oroliga över vad man ska göra när elen inte längre är en självklarhet. För dig som jobbar och förvaltar en kommun så har vi tagit fram information om vad du kan ta dig till för att se till att de kritiska delarna av din kommun aldrig står still.

Läs mer
Elverk ser till att lantbruken aldrig står still

Lantbruk är en väsentlig del av vår vardag och även en del som man ofta tar för givet. Här kan du läsa om hur viktigt reservkraft kan vara för Lantbruket och vad som händer om strömförsörjningen försvinner samt vilka lösningar inom elverk och strömförsörjning vi erbjuder som kan underlätta.

 

Läs mer

Vårat sortiment av Elverk

För att kunna möta olika krav och behov inom olika branscher erbjuder vi elverk med varierande kapaciteter och funktioner. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla pålitliga lösningar som möter dina krav.

Sortiment

Kampanj

Rondellen Maskin

Pramac P15000 12,2kVA Elverk

Ett grymt elverk från Pramac som passar perfekt för både personligt bruk och arbetsplatsen.

Den drivs av en Honda GX690 bensinmotor som ger en effekt på 12,2 kVA, 50HZ 230V trefas.

Vikt på 325 kg och en Bränslekapacitet på 40L.

Läs mer & köp

Inmesol Elverk 8,5kVA LPT 50HZ

Detta mobila elverk från Inmesol är perfekt för både lantbruket, hemmet och arbetsplatsen. Vid ett strömavbrott kan du snabbt rulla fram elverket och placera det där det behövs.

Det drivs av en Honda GX390H1 bensinmotor och har en effekt på 8,5 kVA. En vikt på endast 87 kg gör att det smidigt går att förflytta

Läs mer & Köp

Pramac P3500i 3kW Elverk

Pramac P3500i är ett flexibelt elverk som du smidigt kan ta med dig oavsett vart du ska. Passar perfekt att ha hemma för extra energi till mobil, dator mm.

Läs mer & köp